I batohy a tašky patří mezi reklamní textil

Potisk textilu může vyjádřit mnoho myšlenek a životních cílů. Textil je vděčným materiálem pro potisk již desítky let, možná si i vy dokážete vybavit, jak se za socialismu tisklo sítotiskem na bavlněná trička v rámci různých amatérských akcí, protože trička s potiskem nebývala v běžném sortimentu obchodů s textilem. V té době nebyl rozhodně tak pestrý výběr textilií a potisk nepatřil k módním výzvám, a proto když se někdo rozhodoval odlišit se od davu, musel překonat mnohdy celou řadu překážek.

batůžek s potiskem

Dnes je situace ohledně potisku textilií naopak tak snadná, že si toho mnohdy ani nepovažujeme, ovšem co zůstalo beze změny, a je stále platné i v dnešní době, je důležitost vlastního návrhu. Můžete si pochopitelně nechat vytisknout na tričko třeba firemní logo známých subjektů, ale mnohem lepší je mít originální nápad a využít vlastní tvůrčí potenciál.

senioři s batůžky

Potisk tašek a batohů

Na trička a mikiny se tiskne běžně, ale to není zdaleka veškerý textil, který lze potisknout, můžete to zkusit i s nákupními reklamními taškami s potiskem https://promotextile.cz/cs/13-tasky nebo s batohy a batůžky. Jsou to ideální plochy pro realizaci nevšedních nápadů, jimiž potěšíte sebe i své blízké při různých příležitostech. Batůžky rády nosí děti do školy, můžete je darovat přítelkyni, rodičům, seniorům na výlety i na nákupy. Batoh je nepostradatelnou pomůckou pro turisty a výletníky, ocení jej sportovci i ti, kteří sportu příliš neholdují.

Batohy jsou vděčným zavazadlem i z toho důvodu, že máte volné ruce, a tudíž se vám lépe pohybuje kdekoli v terénu, ať už jste ve městě, anebo se chystáte třeba na víkend do hor. Batohů navíc existuje celá řada typů, tvarů, velikostí, barev a řešení s kapsami i bez kapes, v jednoduchém duchu i ve specifickém, zaměřeném na sport a outdoor. A mít na svém batohu originální nápis, který nikdo nemá, je jednou z cest, jak se odlišit a být skutečně svůj nebo svá.

Doporučené články