Podle čeho si muž vybírá partnerku?

Každý muž je od pradávna jiný, ne jinak tomu je i v dnešní době. Jednotliví muži mají určité představy, jak by ženy měly vypadat a podle toho si i vybírají budoucí manželku. Dnešní doba je zvláštní, mnoho mužů okolo třiceti let žije s rodiči. Kdežto v minulých letech to bylo něco nemyslitelného. Většina z nich měla rodinu. Je to možná tím, že současná doba je uspěchaná, všichni budují kariéry a na vztahy pak nezbyde čas. Existuje mnoho otázek ohledně toho, jak si muži vybírají ženy.
rodinný život
Častokrát říkáváme, že protiklady se přitahují. Platí to ještě? Všímáme si partnerů, kteří spolu žijí, protože mají něco společného a jsou si podobní. Pokud muž hledá budoucí ženu, preferuje podobné vlastnosti a zájmy. Nejdůležitější je přirozenost. Muži milují přirozené ženy, které si na nic nehrají a jsou spokojené samy se sebou. Ovšem stačí to v případě výběru ideálního protějšku? Je důležité také dělat kompromisy. Jinak není možné najít úplně ideálního partnera.
Velmi mnoho mužů se bojí v hledání velmi zoufalých žen a zlatokopek. Zoufalých žen je mnoho, ale někdy je těžké je poznat. Dle statistik se mezi ně mohou řadit ženy, kterým je přes třicet let. Na druhou stranu, zlatokopky někdy poznáme hned. Pokud je muž velmi dobře zajištěný, má dobrou práci nebo dům, je pro něj těžké najít si ideální ženu, jestliže již dávno překročil věkovou hranici 35 let. Neboť právě tito jsou velkým lákadlem právě pro zlatokopky. Ženy jsou rozhodnuté si jej za každou cenu vzít a tím získat manželský život v blahobytu.
muž obchodník
Starší muži si přejí ženy, které jsou vyrovnané a jejich hodnoty jsou pevně uspořádané. Neměly by být žárlivé a také žít s trochou pokory. V případě, že dojde na první schůzku, jsou tito muži spíše opatrnější. Nedávají najevo, jak jsou na tom finančně nebo jaké mají postavení a tím i odradí ženu, kterou zajímá jen majetek.

Doporučené články