Komu darovat osušky s potiskem

Reklamní textil patří k oblíbeným dárkovým předmětům současné doby. Mezi těmito výrobky však naleznete i takové, co vynikají jistou výhodou – lze je darovat každému bez ohledu na znalost tělesných proporcí, věku, pohlaví a osobního vkusu. Do této skupiny lze směle zařadit deštníky, ručníky a osušky.

dvě růžové osušky

Osuškou s potiskem promodarky.cz byste mohli dokázat rozveselit kde koho, podotýkáme, že potisk by neměl být vulgární, trapný, dotěrný či agresivní. Čím více laskavého humoru do něj vložíte, tím větší šanci na úspěch budete mít.

Vlastní rodina – jistou možností je vyrukovat s osuškami pro celou rodinu pod vánočním stromkem. Osušku jistě v domácnosti užijete, a pokud ne přímo v domácnosti, hodí se vám, až budete stanovat ve vodáckém kempu pod Českým Krumlovem, anebo trávit týden na pláži http://www.designmag.cz/moda/69478-ceske-plastenky-soulmates-vynikaji-svou-hravosti.html Lipenské přehrady.

Spolužáci – chcete obdarovat spolužáky na závěr vašeho školního působení na základní či střední škole? Nějaký hmotný předmět na památku by to chtělo, protože se už s některými z vás možná nikdy nepotkáte a časem zjistíte, že školní léta jsou v životě ta nejkrásnější (i když si to možná teď neuvědomujete). Lepší, než trička, kde nemusíte trefit velikosti, jsou právě osušky, kde si hlavu s velikostí textilie rozhodně lámat nemusíte.

sada hnědých osušek

Pro oblíbeného kantora – stalo se vám někdy, že jste se zamilovali do své „matikářky“ nebo svého učitele chemie? Život už je takový a mnohdy nám přináší i neočekávaná překvapení. A jedním takovým překvapením můžete být strůjci i vy, když na závěr školního roku darujete z upřímné lásky osušku s krátkým věnováním.

Pro zamilované – osuška je ideální dárek pro partnera či partnerku, kdy máte na celé velké ploše froté bavlněné textilie možnost vyjádřit své city. Ovšem pozor, nepřehánějte to a řiďte se osvědčeným pravidlem, že „méně je někdy více“. Někdy postačí pouze jméno či přezdívka s jednoduchým srdíčkem, sedmikráskou či kopretinou, což jsou květy, symbolizující lásku a přátelství, a máte vyhráno.

Doporučené články