Kdy nosit letní šaty

Někdo má problémy s nadváhou a ostatní se mu za to smějí. Podle mě to ale vůbec není od něj fér a hezké. Neměli bychom soudit člověka jenom podle postavy. Důležitější jsou jiné vlastnosti, které člověk má. V létě každý z nás chce vypadat hezky. A proto si myslím, že není na škodu, abychom jednou za čas obnovili některé kousky v našem šatníku, případně si dokoupili nové. Jednak to podtrhne naši vizáž a vzhled a také si uděláme novým přírůstkem do našeho šatníku radost. V létě nejčastěji ženy nosí rády letní šaty xxl. Proč? Přece jenom…

barevné šaty

V létě jsou tak obrovské pařáky a vedra, že by si na sebe nikdo nedal tričko s dlouhým rukávem, nebo dlouhé kalhoty, protože to by se asi upekl opravdu každý. Já sama osobně si nedokážu představit, že bych si v létě na sebe dala dlouhé kalhoty. Už jenom to vedro, co je v půlce léta, je většinou neskutečné. Volné letní šaty xxl se sice dají kombinovat i s kalhotami, to bych ale spíše doporučovala až na období podzimu, nebo zimy, kdy se alespoň trochu bude ochlazovat a neupečete se zaživa. Přece byste nechtěli, abyste umřeli horkem.

květované šaty

Jinak v létě je také volné letní šaty xxl možné kombinovat, nikoliv však s kalhotami, ale například se silonkami, které se k outfitu volných letních šatů http://www.pujcovna-hortenzie.cz/ skvěle hodí – takže nebudete muset mít strach o to, že budete vypadat blbě. Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv variantu (se silonkami a nebo bez), pořád budete vypadat dobře. I na podzim šaty vypadají hezky zkombinované s dlouhými kalhotami. Proto se nebojte šaty různě kombinovat, měnit a nenosit jedny a ty samé pořád a uvidíte, že omládnete o pár desítek let a bude vám to slušet o mnoho více! Šaty jsou mnohem ženštější, než kalhoty a trička, to si zapamatujte. Uvidíte, že ve volných letních šatech xxl budete naprosto krásná a nepřehlédnutelná zářící osoba s úsměvem!

Doporučené články