Krátké legíny

Myslím si, že každá žena má doma nějaké legíny. A je jedno, jaké druhy legín má. Stejně nejpopulárnější jsou myslím capri legíny. Podle mého názoru jsou capri legíny výhodné v tom, že nejsou krátké ani dlouhé. Takže se dají capri legíny nosit opravdu kdykoliv a při jakékoli příležitosti. Samozřejmě, ale že se capri legíny nehodí na takové formální akce.

Legíny jsou na sport.

Ale jednou si pamatuji, jak moje kamarádka udělala ostudu na firemním večírku. Moje kamarádka hodně často sportuje a baví ji to. A obě dvě pracujeme v jedné firmě, která se zabývá kancelářskými potřebami. Naše firma je na úrovni a opravdu mnoho lidí tam chodí společensky a formálně oblečeno. A moje kamarádka řekla, že než půjde na náš firemní večírek, tak si prvně zasportuje, protože na sportování je opravdu závislák. Vzala si na sebe samozřejmě sportovní oblečení, včetně capri legín a sportovních tenisek.

Taky rádi cvičíte?

Uběhla jsi asi pět kilometrů a potom přímo šla na firemní večírek. A kdybyste viděli tu ostudu nebo ten pohled lidí, tak by se vám protočily panenky. Kamarádka přišla na firemní večírek v tom stejném oblečení, ve kterém sportovala. Myslím si, že ona si říkala, že bude vypadat nějak stylově. Bohužel ale opak byl pravdou. Protože jsme všichni měli nějaké kolegy, se kterými jsme chtěli spolupracovat. Takže všechno dopadlo hrozně. Šéf se strašně zlobil a vzal kamarádce prémie. Kamarádka se za to urazila, že jí diskriminuje kvůli oblečení. Ale já se šéfovi nedivím. Nosit capri legíny na firemní a společenské akce je opravdu podle mého názoru nevhodné. A byste si takto vzali na vážnou akci sportovní capri legíny? Nevím, jestli to kamarádka myslí v té dobré víře, že bude vypadat in a bude bořit mýty nebo jestli to kamarádka myslela tak, že chce schválně někoho urazit. V obou případech je to ale velmi špatné a mě se to rozhodně vůbec nelíbilo.

Doporučené články